Marmoleum

Bent u weg van Marmoleum én van hout? Kiezen tussen twee favorieten hoeft niet: ze vullen elkaar perfect aan! Net als hout is Marmoleum een natuurlijk product en neemt het snel de omgevingswarmte aan. Dat valt vooral op als je de twee producten combineert. Marmoleum in de woonkamer en een planken vloer in de gang? Het voelt praktisch hetzelfde aan: warm en puur.

Meerdere materialen in één ruimte? Als de balans juist is, kan dit een kamer levendig maken. Een stenen vloer is vaak te koud voor een compleet oppervlak. Maar rond de open haard staat natuursteen prachtig. Door de rest van de vloer te bedekken met Marmoleum in een warme kleur, ontstaat er een echte leefkamer. En omdat het natuursteen in de minderheid is, valt die plek extra op. Zo wordt de haard het hart van de kamer.

Marmoleum is warm en geluiddempend. Daardoor zijn kleden in principe niet nodig. Maar het kan natuurlijk wel mooi staan, zeker op de knussere plekken in huis. Gelukkig vormen ruwe materialen als wol en sisal een prachtig contrast met Marmoleum, zeker als de kleuren elkaar aanvullen. En heeft u zin in totaal iets anders? Dan is een nieuw kleed voldoende voor een complete metamorfose.

Dubo Tapijt is een door FORBO erkend marmoleum specialist/dealer.