Tretford

Tretford maakt al jaren mooie vloerbedekking met een sterke kwaliteit. Op basis van natuurlijke grondstoffen en gerecyclede materialen.  Op en top duurzaam!!

Tretford Tapijt is een van de weinige natuurlijke tapijtsoorten die in > 60 kleuren kan worden geleverd in banen en tegels van 50×50 cm. Hierdoor zijn de individuele mogelijkheden in legpatronen onbegrensd en is Tretford flexibel in zijn toepassing. Geef uw creativiteit de vrije loop!

Tretford Haarlem

Door de hygroscopische eigenschappen zorgt tretford tapijt voor een gezond binnenklimaat, is het makkelijk in onderhoud en werkt het sterk geluiddempend. Daarbij rafelt het tapijt niet bij het snijden. De creatieve mogelijkheden zijn derhalve eindeloos.Voor projecten wordt gebruik gemaakt van geiten haar en nylonvezels. Daarmee wordt het geschikt voor gebruik van zwenkwielen onder bureaustoelen en trappen . Deze nylonvezels zijn gerecycled.

Tretford tapijt heeft hierdoor een uitzonderlijk lange levensduur. Daarnaast is het gewoon een heel mooi product om uw woning mee te stofferen.

De voordelen van Tretford Tapijt even op een rij:

Zacht en comfortabel op blote voeten / natuurlijke materialen / ook geschikt voor mensen met een allergie / tijdloos en mooi / geluiddempend / makkelijk in onderhoud / reduceert fijnstof.

Tretford van Dubo Tapijt Haarlem,  u bent van harte welkom in onze winkel!